03-06-05

Publiek gaan

Ik heb beslist om een blogje bij te maken om mijn creatieve uitbarstingen te delen. Ze worden immers meer en meer een belangrijk deel van mijn leven.

Bijna drie jaar geleden schreef ik me in aan de academie om te leren schilderen. Iedereen in mijn omgeving stond verbaasd, mezelf incluis. Er was mij altijd verteld dat mijn grootste talent mijn verstand, mijn denkvermogen was en dat tekenen, schilderen en creatief bezig zijn totaal niet aan mij besteed waren. Ook P. fronste zijn wenkbrauwen. Ik had in mijn leven tot dan toe nauwelijks een potlood vast gehad, laat staan een penseel.

Al na de eerste lessen fleurde ik op. Ik voelde mij onmiddellijk thuis en na een aarzelend begin, twijfelend aan mijn eigen kunde, voelde ik een onbekend gevoel in mij opborrelen. Misschien school er toch nog wel wat talent in mij. De academie is een plaats waar ik mezelf kan zijn, waar alleen maar positieve klanken tellen, waar het niet perfect moet zijn.

Sindsdien is schilderen een deel van mijn leven geworden,  hoewel het de laatste tijd wat op de achtergrond is geraakt.

Hier zal ik tonen waar ik mee bezig ben en wat ik al gemaakt heb. Ik heb nog veel te leren en het is geen Kunst, maar het is wie ik ben.

Ik zal beginnen met het prille begin zodat jullie mijn evolutie ook een beetje kunnen volgen...

 13:10 Gepost door Anneke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.